W biznesie gastronomicznym, oprócz smaku i prezentacji, liczy się także dbałość o jakość serwowanych posiłków. Ci, którzy sami prowadzą restaurację czy cukiernię, doskonale wiedzą, że dużo problemów może nastręczyć już samo przechowywanie żywności. By się nie zepsuła i kilka godzin wyglądała apetycznie nie wystarczy schować półproduktów do lodówki, gdyż nie każdej potrawie zapewni ona optymalną temperaturę. Gdy w swojej karcie mamy dania serwowane bezpośrednio na stół (desery, ciasta, pasztety, domowe wędliny), warto zastanowić się nad zakupem schładzarki z transparentnym przodem. Przechowywane w niej smakołyki można podać bezpośrednio klientowi, a szyba pozwala prezentować dania, z których jesteśmy najbardziej dumni. Nieco inaczej przedstawia się sprawa jeśli chodzi o dania gorące. W barach mlecznych i stołówkach najbardziej potrzebnym sprzętem wydają się bemary i pojemniki termiczne. Pozwalają przez kilka godzin utrzymać świeżość i temperaturę np. makaronu czy zupy. Bez względu na to, na jaki sprzęt gastronomiczny „polujemy”, trzeba pamiętać, że tutaj liczyć się będzie też jakość wykonania, atesty oraz (co w kuchni bardzo ważne) łatwość czyszczenia i mycia.
kluczowe frazy: Niezawodny sterownik schładzarki do mleka, Dochodzenie odszkodowań górniczych w Koninie, środek tezauryzacji, krzem sieć krystaliczna