Nawet nie wiecie jak się cieszę, kiedy moje gotowanie i moje kulinaria sprawiają radość innym. Kiedy inni doceniają moje smaki jestem najszczęśliwszym mężczyzną na świecie. Wiadomo, że każdy ma inne kubki smakowe, każdy ma inne odczucie smaku, ale kiedy gotujesz z głową jest szansa na to, że twoje gotowanie w końcu będzie docenione. Najważniejsze również w gotowaniu jest to, aby wkładać serce do tego, co się robi. Gotowanie to sztuka, ale sztuka, której możesz się nauczyć, jeżeli będziesz miał tylko chęć i pasję do tego, co robisz. Znam wielu kucharzy, którzy gdzieś po drodze zgubili pasję i chęć do tworzenia świetnych smaków. Ich potrawy przestają ludziom smakować. Często taki kucharz jest przyczyną klęski restauracji. Sam nie wiem czy pracując gdzieś nie zatraciłbym chęci do gotowania. Jednak, kiedy to jest moim hobby i moim sposobem na wolny czas to ciągle mam do gotowania zapał. Ciągle wymyślam coś nowego, aby zadowolić swoich najbliższych i zaskoczyć znajomych podczas niedzielnego grilla.